Vi holder åpent

Det er viktig å opprettholde virksomheten i helse- og omsorgstjenestene.

Psykolog Ranie og legene våre Anders og Marius, samt ortoped Aspemo, er i ordinær drift. Noen blir tilbudt eKonsultasjoner slik at man ikke trenger å  ha en fysisk tilstedeværelse. Ranie gjør dette i uke 12 og 13 og kommuniserer direkte med sine pasienter om hvordan dette kommer til å foregå.

Fysioterapi skal fortsatt praktiseres, så Stein og Elisabeth er også i drift. De kommer i enda større grad til å prioritere pasienter som skal til ultralydundersøkelser og injeksjonsbehandling, treningsveiledning eller rådføring i forbindelse med sykemelding, tilrettelegging på jobb, osv. Den klassiske fysioterapien med mye nærkontakt og berøring reduseres.

Ellers har vi fjernet aviser og magasiner, stengt ned kaffemaskinen, satt opp ekstra kontaktløs sprit-dispenser til besøkende og vi har mange vaske- og spriterunder på dørhåndtak osv. Vi har også gjort justeringer i timebøkene slik at det ikke skal sitte for mange på venterommet samtidig. I tillegg oppfordrer vi til å møte opp presist; ikke så lenge før, slik at du ikke trenger å oppholde deg så lenge i venterommet.

Til slutt minner vi om de generelle rådene fra helsemyndigheten: Ta ditt ansvar – ta avstand. Mange er hjemme med barna eller i karantene, men husk at dette er ikke tiden for å ta igjen tapt sosialisering og besøksrunder. Vask hendene ofte og host og nys i albuekrok eller papir som kastes. Klemming og håndhilsing unngås.