NY SYKEPLEIER, LEGE- OG GYNEKOLOGSPESIALIST HØSTEN 2021

I det vi går inn i høsten er det full aktivitet i klinikken.

1. september får vi legespesialist Marianne Valhovd i gang hos oss. Dere booker timer selv her. De oppdaterte prisene finner du også her på hjemmesiden. Legg merke til at hun tilbyr en egen redusert timetakst for celleprøve av livmorhalsen. Vi vet at mange ikke ønsker å ta denne celleprøven hos fastlegen sin, så vi tilbyr nå å gjøre dette her hos oss. Vi vil i tillegg informere om at alle kan bestille time hos Dr Valhovd, uavhengig av hvem man har som fastlege. De som tidligere har hatt henne som fastlege, kan benytte henne videre om de ønsker det.

1. oktober kommer gynekologspesialist Morten Mangersnes i drift i våre lokaler. Han flytter sin praksis fra Finnsnes til Harstad. Hos han betaler man egenandel inntil man eventuelt har opparbeidet seg frikort, siden han har avtale med Helse Nord. Man må ha en henvisning fra privat- eller fastlege for å bli satt opp på time hos Dr Mangersnes. Du kan derfor ikke booke time selv på nett, slik som hos de øvrige legene. Ventetiden varierer noe, men sykepleier setter opp timene fortløpende, så du får relativt raskt svar på når du får time.

Med økt aktivite må vi ha flere hoder og hender til å assistere og administrere. I den forbindelse har vi vært så heldige å få sykepleier Tonje Rokstad inn i staben. Hun har jobbet mange år på gynekologisk poliklinikk ved UNN Harstad. Hun kommer til å assistere Dr Mangersnes, men dere kommer også til å treffe henne på telefonen og i resepsjonen. Fra 1.oktober svares alle henvendelser hos oss (tidligere har telefonen blitt besvart på vestlandet enkelte dager) og vi har bemanning i resepsjonen mandag til fredag.

Vi gleder oss til å ta i mot dere utover høsten!