Stengt inntil videre, men …

Hei alle sammen!

Det er tunge tider og vi får mange fortvilte mailer og meldinger om smerte som vi vanligvis løser sammen med dere her i klinikken. Vi håper vi snart får lov til å åpne dørene igjen, men inntil videre er det altså stengt. Det kommer ny informasjon fra regjeringen onsdag 8.april. Hvis tiltakene fungerer vil koronaviruset bli bremset og noen av grepene vil slippes opp. Dere hører fra oss når oppdaterte retningslinjer slippes i “den stille påskeuke”. Forhåpentligvis er dørene åpne tirsdag 14.april.

Psykolog Ranie og lege Anders er i drift med videokonsultasjoner i appen Helseboka. 

Vi holder åpent

Det er viktig å opprettholde virksomheten i helse- og omsorgstjenestene.

Psykolog Ranie og legene våre Anders og Marius, samt ortoped Aspemo, er i ordinær drift. Noen blir tilbudt eKonsultasjoner slik at man ikke trenger å  ha en fysisk tilstedeværelse. Ranie gjør dette i uke 12 og 13 og kommuniserer direkte med sine pasienter om hvordan dette kommer til å foregå.

Fysioterapi skal fortsatt praktiseres, så Stein og Elisabeth er også i drift. De kommer i enda større grad til å prioritere pasienter som skal til ultralydundersøkelser og injeksjonsbehandling, treningsveiledning eller rådføring i forbindelse med sykemelding, tilrettelegging på jobb, osv. Den klassiske fysioterapien med mye nærkontakt og berøring reduseres.

Ellers har vi fjernet aviser og magasiner, stengt ned kaffemaskinen, satt opp ekstra kontaktløs sprit-dispenser til besøkende og vi har mange vaske- og spriterunder på dørhåndtak osv. Vi har også gjort justeringer i timebøkene slik at det ikke skal sitte for mange på venterommet samtidig. I tillegg oppfordrer vi til å møte opp presist; ikke så lenge før, slik at du ikke trenger å oppholde deg så lenge i venterommet.

Til slutt minner vi om de generelle rådene fra helsemyndigheten: Ta ditt ansvar – ta avstand. Mange er hjemme med barna eller i karantene, men husk at dette er ikke tiden for å ta igjen tapt sosialisering og besøksrunder. Vask hendene ofte og host og nys i albuekrok eller papir som kastes. Klemming og håndhilsing unngås.