Ferieavvikling

Hei!

Vi har lagt feriekabalen og gjort vårt ytterste for å gjøre dette så smidig som mulig.

Helsesekretær Synne avvikler to uker ferie i uke 26 og 27. Disse to ukene tas det ikke blodprøver. I tillegg medfører det at ingen svarer telefonen på fredager.
Legen vår, Marianne Valhovd, avvikler en liten ferie i samme tidsrom og er borte i uke 26. Hun er på plass mandag 4.juli og vi har åpnet for legetimer hver uke gjennom hele sommeren.

Sykepleier Tonje svarer telefonen mandag til torsdag, men assisterer også inne hos gynekolog Mangersnes ca 10 minutter hver halvtime, men hun ringer tilbake mellom pasientene.
Tonje og Mangersnes jobber alltid i et godt tospann og avvikler derfor også ferie til samme tid for å unngå unødvendig mange uker opphold i gynekologtjenesten. De stenger ned kontoret sitt uke 29-32 og er tilbake mandag 15.august.

Fysioterapeutene våre, Stein og Elisabeth, tar unna alle muskel-skjelett-undersøkelsene og avvikler derfor ikke ferie på samme tid. Først tar Stein to uker ferie uke 27 og 28. Elisabeth tar ferie uke 30 og 31. Utenom disse ukene har de tradisjon for å forlenge sommerhelgene og ellers holde hjulene i gang i klinikken.

Psykolog Ranie går på ferie i uke 29 og er tilbake uke 34, mandag 22.august.

Mail leses og håndteres forløpende, så langt det lar seg gjøre: kontakt@spesialistklinikken.net

Riktig god sommer fra oss i Spesialistklinikken!