Dr Hilpüsch driver sin mage-tarm klinikk hos oss i Spesialistklinikken.
Han tilbyr FMT; fekal microbiota transplantasjon. Dette er overføring av tarmbakterieflora fra frisk donor  til syk pasient.
Frank Hilpüsch har jobbet med dette siden 2012; kanskje lengst i Norge?
Per i dag er behandlingen å regne som utprøvende, men det forskes fortløpende, både ved sykehuset her i Harstad (UNN) og andre steder i Norge og verden.
Målgruppen er primært pasienter med alle tre former for irritabel tarm,  altså diarèpreget, mixed type og forstoppelsespreget. Dessuten  gjøres det forsøksvis behandling av utmattelsestilstander som fatigue og Myalgisk Encefalopati.
Det bes om at pasientene på  forhånd kontakter sine fastleger for en kort henvisning til Frank Hilpüsch (NB! Under Spesialistklinikken AS, ikke til hans fastlegekontor). Der opplyses det kort om diagnoser og utredning/behandling som er gjort. Hvis dette er utfordrende, kan dere kontakte oss, så setter vi opp en telefonkonsultasjon med Dr Hilpüsch.
Til deg som skal motta denne behandlingen; les her.
Podcasten “Leger om livet” har i episode 8 “Fremtidens Medisin”, snakket med Dr Hilpüsh om denne behandlingen: Spotify
Når henvisning er vurdert og du er blitt kontaktet av Dr. Hilpüsh kan du booke time selv via timebestilling på nett. Merk at du ved første påloggingsforsøk må legges til manuelt som pasient i databasen vår, for deretter å motta melding om at timebestilling er klargjort. Du kan også kontakte oss på kontakt@spesialistklinikken.net eller telefon 77067777.
Siden mange kommer reisende for å motta behandling, har vi avtale med Scandic Harstad som ligger vegg i vegg med oss. Ta kontakt for referansekode ved bestilling av hotellrom.