Fysioterapeut Stein Dragland er spesialist i både klinisk ortopedisk medisin og muskel-skjelett ultralyd. Han har en master i muskel og skjelett fra England og mer enn 10 års erfaring med injeksjonsterapi. Hver måned reiser han til Oslo og underviser leger og fysioterapeuter i ultralydscanning. Sammen med ortopedspesialist Aspemo og vår faste legespesialist Marianne Valhovd, leder han det medisinske diagnostikk- og injeksjons-teamet i klinikken.

Fysioterapeut Elisabeth Lindstrøm Hansen, som også er en del av dette teamet, har  en master i muskel- og skjelett fra England med spesialisering i injeksjonsterapi. Hun har jobbet med dette siden 2013.

Legespesialistene Anders Stormo og Marius Christensen har vært en del av klinikken siden 2009 og er de siste brikkene i teamet. De kjenner fysioterapeutenes kvalifikasjoner godt og spiller ofte ballen over til dem når det kommer til muskel-skjelett diagnostikk, ultralydundersøkelser og injeksjoner.

Det medisinske teamet sørger for at vi til en hver tid er oppdatert på rutiner, teknikker, utstyr, medisin og forskning. Vi er stolte av å kunne vise til tusenvis av injeksjoner uten infeksjonstilfeller. Teamet kjører årlige førstehjelpskurs med spesielt fokus på potensielle allergitilfeller/anafylaksi.