Elisabeth Lindstrøm Hansen er eier og daglig leder i klinikken. Hun er fysioterapeut med mastergrad i Musculoskeletal Medicine fra London. Hun har tatt flere injeksjonskurs både i England og i Norge, og har erfaring med injeksjonsbehandling siden 2012. Hun er  snart ferdig med spesialiseringen i muskelskjelett-medisin og holder på med videreutdanning i muskelskjelett-ultralyd. Elisabeth Lindstrøm Hansen er en del av det medisinske teamet i Spesialistklinkken.

Stein Dragland er eier og fysioterapeut i klinikken. Han er spesialist i muskel og skjelett fysioterapi og spesialist i muskel og skjelett ultralyd. Han har en mastergrad i Musculoskeletal Medicine fra London, og var den første i Norge som gjennomførte dette studiet. Han har tatt flere injeksjonskurs både i England og i Norge, og har lang erfaring med ultralydveiledet injeksjonsbehandling. Stein bidrar også som instruktør i muskel og skjelett ultralyd på landsbasis. Han har driftsavtale med Harstad kommune. Stein Dragland er en del av det medisinske teamet i Spesialistklinikken. 

 

Marianne Valhovd er lege i klinikken fra juli 2021. Hun var ferdig utdannet i 2001 og har nå lagt bak seg mange år som fastlege ved Vågsfjord Legesenter. Hun er spesialist i allmennmedisin. Hun tar i mot alle henvendelser, som timer for celleprøve av livmorhalsen, helsesjekker, oppfølging av diabetes, blodtrykk og hjerte, utredninger, førerkortattester, og andre allmennmedisinske problemstillinger. Marianne Valhovd er en del av det medisinske teamet i Spesialistklinikken.

 

Morten Mangersnes er gynekolog i klinikken fra 1.oktober 2021. Han er tidligere fastlege og nå spesialist i fødselshjelp og kvinnesykdommer. Han har drevet som privat avtalespesialist på Finnsnes i syv år før han flyttet praksisen sin til Spesialistklinikken. For å komme til Dr Mangersnes må du henvises fra lege. Du betaler kun egenandel eller bruker frikort. Morten Mangersnes er en del av det medisinske teamet i Spesialistklinikken.

Ranie Torsfred er psykolog og spesialist i klinisk voksenpsykologi og spesialist i psykoterapi. Hun er i tillegg sertifisert for traumebehandling med EMDR. Hun har avtale med Helse Nord (også “Raskere Tilbake”-avtale). Pasientene henvises fra fastlege og Ranie administerer timebok og venteliste selv.

 

Peter Aspemo er kirurg og er spesialist i ortopedi med erfaring fra NIMI og Aleris. Han jobber til vanlig ved UNN Narvik. Der er han ansvarlig for avanserte skulderoperasjoner i hele UNN men også dyktig på blant annet kne. Vi jobber tverrfaglig når han er hos oss; en av fysioterapeutene undersøker sammen med han med tester og ultralyd. Deretter diskuteres mulige behandlingsmetoder. Peter Aspemo er en del av det medisinske teamet i Spesialistklinikken.

 

Marius Christensen er spesialist med lang erfaring som fastlege og på legevakt. Han har spesialkompetanse på pasientnær ultralyd, hvor han blant annet vurderer hjerte, årer, prostata, mm. Han har permisjon fra legearbeid i forbindelse med utvikling av Helseboka.

 

Tonje Rokstad er utdannet sykepleier og har jobbet 11 år på poliklinikken for føde/gyn ved UNN Harstad før hun kom til oss. Denne arbeidserfaringen benytter vi i team med gynekolog Mangersnes. I tillegg vil du kunne møte henne i daglig administrering av klinikken.

 

Synne Trana er autorisert helsesekretær og har kurset seg videre i PRP-behandling, som vi gjør mye av hos oss. Det er henne du møter på telefonen når du ringer til oss. Hun tar alle blodprøver og assisterer behandlerne der det er behov for det.

Anders Stormo er lege i klinikken, men  jobber i hovedsak som utvikler av appen Helseboka. Han er spesialist i allmennmedisin og i muskelskjelett-medisin. Han har i tillegg spesialkompetanse i muskelskjelett-ultralyd. Han var fastlege ved ETS Medisinske Senter frem til august 2018. Han har ellers erfaring siden 2003 som lege innen distriktsmedisin, legevakt, indremedisin, lungemedisin, helsestasjon, fysikalsk medisin og rehabilitering samt som kommuneoverlege.

 

Frank Hilpüsch er spesialist i allmennmedisin og jobber til daglig som lege på Bjarkøy utenfor Harstad, samt hos oss i Spesialistklinikken. Hos oss jobber han med mage-tarm-pasienter. Han tilbyr FMT; fekal microbiota transplantasjon. Som regel har han helsesykepleier Lisbeth Buunk sammen med seg i disse behandligene.

Operasjonssykepleier Mona Gregusdotter Stornes har administrative og praktiske oppgaver ifm drift på lab, svarer telefoner, assisterer behandlerne og er en del av det medisinske teamet rundt FMT-behandlingene til Frank Hilpüsch.